Woonruimte in Orvelte

Deel 'm hier!

Zijn jullie samen op zoek naar een landelijk gelegen woonruimte in Drenthe? Dan is deze vrijstaande boerderij in Orvelte iets voor jullie! De woonplek is prachtig gelegen in de uitgestrekte velden.

Orvelte - keuken.jpg
Orvelte - voorkant.jpg
Orvelte - zijkant.jpg
Orvelte - aanzicht (1).PNG
Orvelte - aanzicht (2).PNG

Bijzonderheden

Het rustige plaatsje Orvelte is gelegen tussen de steden Assen, Emmen en Hoogeveen. De vrijstaande boerderij ligt midden in de prachtige natuur van de gemeente Midden-Drenthe. Verder is de woonruimte op fietsafstand gelegen van verschillende voorzieningen als supermarkt en horecagelegenheden. Wil je hier alleen wonen? Laat het ons ook even weten!

Je betaalt als stel €100 per persoon / ben je alleen en wil je toch ook wel erg graag kans maken, dan betaal je € 180.

Locatie van dit pand in Orvelte

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Orvelte


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!