Woonruimte in Stiens

Deel 'm hier!

Nabij Leeuwarden en centraal gelegen in het gezellige centrum van Stiens hebben we een woonruimte beschikbaar in het voormalige gemeentehuis van Leeuwarderadeel. Ben jij op zoek en heb je interesse in een woonruimte? Reageer dan meteen!

Gemeentehuis_Stiens.jpg
DSC01249_web.jpg
Stiens.jpg
DSC01248_web.jpg
huis1-4-website.jpg

Bijzonderheden

De woonruimte is gelegen in een voormalig kantoorpand in hartje centrum. Je krijgt hier twee ruimtes tot je beschikking. Voorzieningen zoals keuken, douche en toilet zijn aanwezig en deel je met je medebewoners.

In Stiens vind je een groot scala aan voorzieningen zoals supermarkten, winkels, restaurants. Met een woonruimte in dit pand woon je op loopafstand van deze voorzieningen. Super handig! En bezoek je af en toe graag een grotere stad, dan ben je met 15 autominuten in Leeuwarden.

Locatie van dit pand in Stiens

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Stiens


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling