Woonruimte in Valthermond

Deel 'm hier!

Op korte termijn te betrekken: leuke zelfstandige woning in Valthermond.

IMG_0975.JPG
IMG_0967.JPG
IMG_0956.JPG
IMG_0952.JPG

Bijzonderheden

De voorkeur gaat uit naar een stel. Je krijgt ieder je eigen overeenkomst en betaalt € 225,- per persoon. Dit is inclusief gas, water en elektra. Op de benedenverdieping wordt door de eigenaar nog vloerbedekking gelegd. Er zit een leuke tuin achter!

Locatie van dit pand in Valthermond

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Valthermond


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!