Woonruimte in Veenhuizen

Deel 'm hier!

In Veenhuizen (Drenthe) hebben wij leuke woonruimtes beschikbaar in een prachtig monumentaal pand aan de Hospitaallaan. Je hebt soms van die locaties dat je denkt...wow! Dit is er zo één: een pand met karakter, mooie lichte ruimtes en een fijne plek om te wonen.

veenhuizen achterhuis (4).JPG
IMG_0195.jpg
veenhuizen achterhuis (7).JPG
veenhuizen acherhuis.JPG
IMG_0269.jpg

Bijzonderheden

Kom je hier te wonen dan krijg je een fijne en afsluitbare unit van 6mx6m tot je beschikking. Per maand betaal je hier € 260,86. Gas, water en elektra zit bij de prijs in. Zo weet je iedere maand precies waar je aan toe bent!

Veenhuizen is een plaats in de gemeente Noordenveld in de Nederlandse provincie Drenthe. Veel Nederlanders kennen Veenhuizen als het gevangenisdorp in Drenthe waarin drie gevangenissen centraal staan. Veenhuizen is echter ook bekend vanwege het Landelijk Gevangenismuseum en de bijzondere geschiedenis. In Veenhuizen is genoeg te ondernemen. Zo vind je er scholen, kerken, sportverenigingen, een hotel, diverse bedrijven en een dorpshuis. En toch graag naar een grotere stad? Dan ben je met 15 autominuten in Assen en met een half uur in Groningen.

Laat het ons snel weten als je interesse hebt!

Locatie van dit pand in Veenhuizen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.