Woonruimte in Veenhuizen

Deel 'm hier!

In Veenhuizen (Drenthe) hebben wij leuke woonruimtes beschikbaar in een prachtig monumentaal pand aan de Hospitaallaan. In het achterhuis hebben we nog meerdere mogelijkheden! Je hebt soms van die locaties dat je denkt...wow! Dit is er zo één: een pand met karakter, mooie lichte ruimtes en een fijne plek om te wonen.

veenhuizen achterhuis (4).JPG
IMG_0195.jpg
veenhuizen achterhuis (7).JPG
veenhuizen acherhuis.JPG
IMG_0269.jpg

Bijzonderheden

Kom je hier te wonen dan krijg je een fijne en afsluitbare woonruimte of 2 units tot je beschikking. Bij elkaar is de oppervlakte ongeveer 40/50 m². Per maand betaal je hier € 225,-. Gas, water en elektra zit bij de prijs in. Zo weet je iedere maand precies waar je aan toe bent!

Veenhuizen is een plaats in de gemeente Noordenveld in de Nederlandse provincie Drenthe. Veel Nederlanders kennen Veenhuizen als het gevangenisdorp in Drenthe waarin drie gevangenissen centraal staan. Veenhuizen is echter ook bekend vanwege het Landelijk Gevangenismuseum en de bijzondere geschiedenis. In Veenhuizen is genoeg te ondernemen. Zo vind je er scholen, kerken, sportverenigingen, een hotel, diverse bedrijven en een dorpshuis. En toch graag naar een grotere stad? Dan ben je met 15 autominuten in Assen en met een half uur in Groningen.

Laat het ons snel weten als je interesse hebt!

Locatie van dit pand in Veenhuizen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Veenhuizen


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!