Woonruimte in Den Haag

Deel 'm hier!

​Oh oh Den Haag, mooie stad om in te wonen! In het centrum van Den Haag, met volop gezelligheid en vlak bij het strand... Past dit precies bij jou en zoek je een woonruimte tegen lage maandlasten? Lees dan snel verder, want we krijgen binnenkort leuke woonruimtes beschikbaar!

DSC06893_web.jpg
DSC06905_web.jpg
DenHaag.jpg
DSC06889_web.jpg
Haven.jpg

Bijzonderheden

In een voormalig zorgcentrum krijgen we meerdere leuke woonruimtes beschikbaar. Voor € 250,- per maand krijg je hier een tweetal units tot je beschikking. En daarbij heb je je eigen voorzieningen zoals een klein keukentje, douche en toilet.

In het pand worden in totaal 8 bewoners geplaatst. Op de begane grond zijn er mogelijkheden voor ondernemers om een eigen werkruimte af te nemen.

Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer zit je hier op een top locatie aan de rand van het centrum! Met 8 minuten lopen ben je op station Den Haag Centraal. In de straat en woonwijk zijn er tevens voldoende parkeermogelijkheden om je auto kwijt te kunnen.

Foto's van de ruimtes volgen nog, maar spreekt een woonruimte in dit pand je nu al aan en wil je graag komen bezichtigen? Maak dan je interesse aan ons kenbaar door te vrijblijvend te reageren via het onderstaande formulier.

Locatie van dit pand in Den Haag

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.