Woonruimte in Almelo

Deel 'm hier!

Leuke en betaalbare woonruimte beschikbaar in het gezellige Almelo. Ben jij of ken jij iemand die op korte termijn op zoek is naar een leuke woonruimte? Reageer dan direct!

almelo - vooraanzicht (1).JPG
almelo-unit-1-08 (3).JPG
almelo - woonkamer.JPG
almelo - eetkamer.JPG
almelo - keuken (1).JPG
almelo - douche.JPG
almelo - tuin.JPG
almelo - omgeving.JPG

Bijzonderheden

In het pand aan de Well in Almelo, gelegen naast het Canisius Almelo College, bieden wij een woonruimte aan op de eerste etage. Wij zijn voor dit pand op zoek naar flexibele, leuke en enthousiaste bewoners die het niet erg vinden om een woonkamer, keuken en badkamer te delen. Uiteraard krijg je een eigen afsluitbare woonruimte met wasbak tot je beschikking.

De foto's geven je een impressie van het pand en de ruimtes die je (gedeeld) tot je beschikking krijgt. De woning heeft een tuin en je mag hiervan gebruik maken, natuurlijk dien je deze samen met de overige bewoners bij te houden. Daarnaast zijn er voor de deur gratis parkeergelegenheden.

Het pand ligt op 10 minuten loopafstand van alle voorzieningen als supermarkt en winkelcentrum Schelfhorst. Je kunt dus te voet boodschappen gaan doen.

Dus ben je alleen of samen met een vriend of vriendin op zoek naar leuke woonruimte? Reageer snel, wij helpen je graag verder!

Locatie van dit pand in Almelo

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Almelo


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling