Woonruimte in Almelo

Deel 'm hier!

Heb jij groene vingers en ben je op zoek naar een leuke, betaalbare woonruimte in Almelo? Stop dan met zoeken! Wij hebben de ideale woonruimte voor jou! Wij hebben een nette en grote woning in beheer met een gezamenlijke woonkamer en grote tuin. De woning is gelegen in de wijk 'Windmolenbroek'. Je kunt hier heerlijk rustig wonen op korte afstand van diverse voorzieningen zoals een sporthal, winkelcentrum en uitstekende verbindingen voor openbaar vervoer.

almelo-voorzijde.JPG
almelo-keuken (1).JPG
almelo-keuken (2).JPG
almelo-woonkamer (1).JPG
almelo-woonkamer (2).JPG
almelo-unit-1-02.JPG
almelo-achterzijde.JPG
almelo-tuin.JPG
almelo-zijkant.JPG
almelo-tuin (1).JPG
almelo-tuin (2).JPG

Bijzonderheden

De woning beschikt over een grote gezamenlijke woonkamer van ca. 50 m², nette keuken, 2 badkamers en tuin. De bewoners dienen de tuin netjes te onderhouden.
Wij krijgen in deze woning 1 woonruimte beschikbaar. Je krijgt een eigen ruimte tot je beschikking van ca. 10 m². Deze ruimte is gelegen op de 1e verdieping en voorzien van eigen wastafel.

Het Windmolenbroek is een wijk in het zuiden van de stad Almelo. Op korte afstand zijn diverse voorzieningen gelegen zoals openbaar vervoer, horeca, supermarkt etc.

Locatie van dit pand in Almelo

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.