Woonruimte in Almere

Deel 'm hier!

Leuke woonruimte beschikbaar in een nette locatie in Almere Haven! Lekker centraal met voorzieningen als openbaar vervoer en winkels in de directe nabijheid! Lijkt het je wat? Laat het weten en wie weet heb jij snel je eigen plek!

almere-woon-buitenkant.jpg
DSC00981.JPG
Markenlaan 1 (107).JPG
hal-almere-woonruimte.JPG
Markenlaan 1 (93).JPG
Markenlaan 1 (99).JPG

Bijzonderheden

Deze locatie is gelegen in stadsdeel Almere Haven, direct langs de Oosterdreef. De bushalte is op korte loopafstand gelegen en deze heeft directe verbindingen naar Almere CS, Amsterdam Amstel & Naarden/Bussum. Lekker makkelijk! Als eerder aangegeven, zijn er verschillende winkels in de nabijheid gelegen waaronder op 4 minuten loopafstand een Albert Heijn. Als het mooi weer is, dan ben je binnen 6 minuten fietsen aan de Veerkade met volop gezelligheid als horeca & uitkijk over het water.

Dan over de woonruimte zelf! Je krijgt 2 units tot je beschikking (voorzien van vloerbedekking) welke gelegen zijn op de 2e etage. Faciliteiten als douche, toilet en keuken deel je met 3 andere bewoners.

Locatie van dit pand in Almere

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.