Woonruimte in Alphen aan den Rijn

Deel 'm hier!

Ben jij op zoek naar een leuke en goedkope woonruimte in de Randstad? Wij bieden vier riante woonruimtes van maar liefst 40 m² aan in Alphen aan den Rijn. Interesse? Reageer dan direct. Misschien word jij wel onze nieuwe beschermer.

DSC04328.JPG
keuken.jpg
DSC04082.JPG

Bijzonderheden

Je krijgt een eigen afsluitbare woonruimte tot je beschikking, die je kunt indelen als woon- en slaapkamer. De voorzieningen keuken, douche en toilet dien je te delen met de andere bewoners. De woonruimte is gevestigd in een kantoorpand op bedrijventerrein Rijnhaven West. Naast het pand is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

In de direct omgeving is voldoende te doen. Zo zijn er op loopafstand twee parken en heb je zin in een frisse duik, dan is het Zwembad De Hoorn om de hoek. Ook zijn er meerdere winkels gevestigd op korte afstand zoals Leenbakker, Supermarkt Hoogvliet, Praxis, Subway e.d. Goede uitvalswegen zorgen voor een uitstekende verbinding met onder andere Schiphol, Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

Locatie van dit pand in Alphen aan den Rijn

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Alphen aan den Rijn


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling