Woonruimte in Alphen aan den Rijn

Deel 'm hier!

Ben jij op zoek naar een leuke en goedkope woonruimte in de Randstad? Wij krijgen een woonruimte van maar liefst 40 m² beschikbaar in Alphen aan den Rijn. Interesse? Reageer dan direct. Misschien word jij wel onze nieuwe beschermer.

DSC04328.JPG
keuken.jpg
DSC04082.JPG

Bijzonderheden

Je krijgt een eigen afsluitbare woonruimte tot je beschikking, die je kunt indelen als woon- en slaapkamer. De voorzieningen keuken, douche en toilet dien je te delen met de andere bewoners. De woonruimte is gevestigd in een kantoorpand op bedrijventerrein Rijnhaven West. Naast het pand is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

In de direct omgeving is voldoende te doen. Zo zijn er op loopafstand twee parken en heb je zin in een frisse duik, dan is het Zwembad De Hoorn om de hoek. Ook zijn er meerdere winkels gevestigd op korte afstand zoals Leenbakker, Supermarkt Hoogvliet, Praxis, Subway e.d. Goede uitvalswegen zorgen voor een uitstekende verbinding met onder andere Schiphol, Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

Locatie van dit pand in Alphen aan den Rijn

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.