Woonruimte in Balkbrug

Deel 'm hier!

Op hele korte termijn krijgen wij een leuke woning beschikbaar in Balkbrug. Voor deze woning zoeken wij een leuk stel of een enkele bewoner!!!!!

IMG_4630.JPG
IMG_4633.JPG
IMG_4747.JPG
IMG_4703.JPG
41894.jpg

Bijzonderheden

In het gezellige plaatsje Balkbrug krijgen wij op zéér korte termijn een woning beschikbaar. Deze woning is gelegen in het dorp, 4 minuten lopen van de winkels. Ben je in het bezit van een auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeergelegenheden voor de deur.

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin die je natuurlijk wel moet onderhouden. Het hebben van groene vingers is dus niet overbodig.

Balkbrug heeft een gezellig centrum met vele restaurantjes en horecagelegenheden. Daarnaast beschikt het centrum over diverse supermarkten, drogisterij, modewinkels etc.

  • Als enkele bewoner betaal je aan maandlasten € 180,- / als koppel betaal je € 100,- per persoon. Je krijgt altijd je eigen overeenkomst (met eigen borg en administratiekosten).

Zijn wij op zoek naar jou? Reageer dan snel!

Locatie van dit pand in Balkbrug

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.