Woonruimte in Borculo

Deel 'm hier!

Wij krijgen weer woonruimtes beschikbaar in de gemeente Berkelland! Dit keer in (Klein) Borculo. Wil jij dus wonen tegen lage maandlasten in Gelderland? Dan is dit jouw kans.

borculo-voorzijde.JPG
borculo-achterzijde (2).JPG
borculo ll - impressie woonkamer.JPG
borculo-woonkamer.JPG
borculo-keuken.JPG
borculo ll - impressie unit (2).JPG
borculo ll - impressie unit (1).JPG
borculo ll - impressie unit (3).JPG
DSC06953.JPG
borculo-achterzijde (3).JPG
borculo-achterzijde (1).JPG

Bijzonderheden

Per direct beschikbaar diverse gave woonruimtes in een voormalig internaat complex. Je zult hier twee separate ruimtes tot je beschikking krijgen van 30-40 m2 met eigen wastafel. De voorzieningen als woonkamer, keuken, toilet en douche hoef je maar te delen met 1 medebewoner.

Het pand is gelegen in een vrije en recreatieve omgeving, zonder directe bebouwing, waardoor je hier lekker rustig zult wonen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving, dus het meenemen van je auto is geen probleem. Ben je afhankelijk van het openbaar vervoer? Op 5 minuten loopafstand is de bushalte gelegen.

Dus, ben je op zoek naar woonruimte samen met een vriend/vriendin of je partner? Wij helpen je graag verder om te kijken naar de mogelijkheden. Tot snel!

De foto’s zijn een impressie van de nu (lege) ruimtes. We hopen dat jij of jullie er iets leuks van zullen maken!

Locatie van dit pand in Borculo

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.