Woonruimte in Delft

Deel 'm hier!

Zoek jij een betaalbare woonruimte of wil je misschien wel op kamers? Op zeer korte termijn krijgen we 2 nieuwe woonruimtes beschikbaar in Delft. Misschien wel echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

delft_plaatsnaambord.jpg

Bijzonderheden

Wij krijgen op zeer korte termijn een kantoorpand in Delft in beheer. Voor dit pand zijn we op zoek naar twee flexibele en representatieve bewoners die een eigen woonruimte zoeken. Ben jij op zoek naar een betaalbare woonruimte in Delft en vind je het niet erg om de voorzieningen te delen? Reageer dan direct - gratis en vrijblijvend - via het onderstaande formulier.

Per maand betaal je hier € 230,- (inclusief gas, water en elektra) en krijg je je eigen afsluitbare woonruimte. Het pand ligt op 10 minuten lopen van het Station Delft-Zuid.

Dit kantoorpand komt nieuw in ons beheer en we willen het gelijk met je delen. Zodra we foto's hebben worden deze op onze website geplaatst.

PS: We hebben in ditzelfde kantoorpand ook 2 werkruimtes beschikbaar. Misschien ook iets voor jou? Of voor een bekende, kennis, vriend(in)?

Locatie van dit pand in Delft

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Delft


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling