Woonruimte in 's-Hertogenbosch

Deel 'm hier!

Studeer of werk je in 's-Hertogenbosch en ben je op zoek naar leuke woonruimte? Dat komt goed uit, want wij hebben een leuke en betaalbare woonruimte beschikbaar!

buitenaanzicht Den Bosch.JPG
impressie denbosch-ruimtes (1).JPG
denbosch-ruimtes (2).JPG

Bijzonderheden

Het gaat om een grote eigen woonruimte in een schoolgebouw. De voorzieningen zoals keuken, douche en toilet deel je met een aantal andere leuke medebewoners.

Het schoolgebouw is gelegen aan de rand van een bedrijventerrein. Op drie minuten lopen vind je een winkelcentrum, dus de supermarkt en andere voorzieningen zijn op loopafstand. Ben je in het bezit van een auto? Je kunt op eigen terrein gratis parkeren!

Dus ben je op zoek naar betaalbare en grote woonruimte in 's-Hertogenbosch? Reageer dan direct en neem contact op met ons. We helpen je graag verder!

Locatie van dit pand in 's-Hertogenbosch

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in 's-Hertogenbosch


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling