Woning in Exloo

Deel 'm hier!

Op kort termijn beschikbaar! Een mooie vrijstaande woning. Dit object is ideaal voor een stel of voor iemand die niet vies is om de handen uit de mouwen te steken.

DSC07226.JPG
DSC07203.JPG
DSC07200.JPG
DSC07204.JPG

Bijzonderheden

Op zoek naar een mooie ruime woning in de provincie Drenthe en vind jij het niet erg om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze woning misschien wel iets voor jou!

Wij zijn voor deze woonruimte op zoek naar een leuk stel of een enkele bewoner die van aanpakken weet. Kom jij hier te wonen dienen jullie namelijk ook de tuin van deze woning bij te houden!
De maandelijkse kosten bedragen per persoon: € 260,86 incl. G/W/E p.m.

Exloo is een klein en gezellig dorpje vlak boven Emmen. Exloo staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, prachtige heide en tal van voorzieningen. Al met al heerlijk rustig wonen en toch van alle gemakken voorzien.


Locatie van dit pand in Exloo

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woning in Exloo


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kaya helpt je graag verder!

Kaya Jong

Kaya Jong

Consultant Afdeling Bemiddeling