Woonruimte in Giethoorn

Deel 'm hier!

Altijd al willen wonen in het idyllische Giethoorn? Wij krijgen op korte termijn een woning beschikbaar. Voor deze woning zoeken wij een nette en flexibele bewoner(s) die graag de handen uit de mouwen steekt. Kom je hier te wonen, dan dien je namelijk ook de tuin rondom de woning netjes bij te houden. Het is een woning waar je heerlijk landelijk kunt wonen en waar je kunt genieten van rust en privacy in een prachtige omgeving. 

woonkamer.jpg
giethoorn-keuken.JPG
DSC08470.JPG
DSC08473.JPG
DSC08476.JPG

Bijzonderheden

De woning is gedateerd, maar wel netjes en onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het heeft een ruime woonkamer en 4 slaapkamers en een garage. De woning wordt verwarmd door een gaskachel en heeft water via een geiser.
De woning is gelegen in de buurt van Giethoorn-Zuid, op loopafstand van het centrum van Giethoorn. Voorzieningen zoals bijvoorbeeld een supermarkt is in de nabije omgeving. Naast verschillende bezienswaardigheden in de omgeving van Giethoorn is er ook veel te doen.

* Kosten voor een stel bedragen € 200,00 p.p. per maand incl. G/W/E. Als je er alleen gaat wonen betaal je een bedrag van € 250,00 incl. G/W/E. per maand.


Locatie van dit pand in Giethoorn

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.