Woonruimte in Hoogeveen

Deel 'm hier!

Wonen in een riante woonruimte? En ben je op zoek, dan hebben wij per direct een grote woonruimte beschikbaar in een schoolgebouw te Hoogeveen. Je krijgt een eigen klaslokaal geheel voor jezelf! Zie jij jezelf hier al wonen? Deze woonruimte kan van jou zijn!

DSC04051_web.jpg
DSC04014_web.jpg
IMG_2883.JPG

Bijzonderheden

De ruimte is voorzien van een linoleumvloer. In totaal zitten er vijf beschermers in het schoolgebouw. Wat betekent dat je de voorzieningen zoals keuken, douche en toilet deelt met vier anderen.
Bij het schoolgebouw is er een parkeerterrein aanwezig, waar je je auto dichtbij kunt parkeren. Ook is er een fietsenstalling op het schoolplein aanwezig. Het schoolplein zal netjes moeten worden onderhouden, deze verantwoording ligt bij de beschermers.

Andere voorzieningen zoals een klein winkelcentrum en een busstation is in de nabije omgeving en in Hoogeveen en haar omliggende dorpen is er altijd wat te beleven!

Locatie van dit pand in Hoogeveen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Hoogeveen


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.