Woonruimte in Kessel

Deel 'm hier!

Per direct krijgen wij een vrijstaande woonruimte in Kessel beschikbaar! ​De woning is uiterst geschikt voor een stel, maar je kunt er ook alleen wonen.​ Meer weten? Lees snel verder!

IMG_0242.JPG
IMG_0243.JPG
IMG_0246.JPG
IMG_0236.JPG
IMG_0247.JPG
IMG_0228.JPG
IMG_0230.JPG
IMG_0240.JPG
IMG_0224.JPG

Bijzonderheden

Voorhuis
Begane grond
Entree met hal voorzien van tegelvloer, trapopgang naar verdieping, garderobenis en loopdeur naar praktische provisiekelder; meterkast; L-vormige woonkamer voorzien van houtenvloer en veel lichtinval en openslaande deuren naar de zij tuin; gesloten keuken voorzien van tegelvloer met loopdeur naar de binnentuin, de keuken is voorzien van een eenvoudige opstelling; berging met witgoedaansluitingen.

1e Verdieping
NB. Grotendeels voorzien van houtenvloer
Overloop; ruime slaapkamer (1) voorzien van dakkapel; slaapkamer (2) gelegen aan de voorzijde; gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van douche met bad en hangcloset.

Ga je hier als stel wonen dan betaal je per persoon € 102,60 excl. G/W/E per maand. Als je hier alleen gaat wonen dan betaal je € 187,82 excl. G/W/E per maand.

Locatie van dit pand in Kessel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.