Woonruimte in Kootwijkerbroek

Deel 'm hier!

Voorheen gebruikt als schoolgebouw, maar op korte termijn mogen wij hier bewoners in plaatsen. Wij zijn op zoek naar twee bewoners. Het schoolgebouw is gelegen aan de rand van Kootwijkerbroek (gemeente Barneveld). Ben jij op zoek of iemand die je kent? Reageer dan op dit aanbod. Wie weet heb je volgende week een nieuwe woonruimte!

impressie unit kootwijkerbroek.jpg
unit impressie Kootwijkerbroek.jpg

Bijzonderheden

Kom je hier te wonen, dan krijg je je eigen klaslokaal van ca. 80m². Je betaalt hier € 250,- per maand. Dat is inclusief gas, water en elektra.

Kootwijkerbroek is een klein dorp in de gemeente Barneveld. Het dorp is gelegen in de Gelderse vallei ten oosten van Barneveld. Het schoolgebouw is gelegen aan de rand van het dorp. Voorzieningen zoals winkels zijn in de nabije omgeving aanwezig. Liever de stad opzoeken? In 30 minuten zit je in Amersfoort of Apeldoorn.

Locatie van dit pand in Kootwijkerbroek

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Kootwijkerbroek


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.