Woonruimte in Lelystad

Deel 'm hier!

Op loopafstand van het bruisende centrum van de Lelystad bieden wij een woonruimte aan in een net kantoorpand. Wij zijn in op zoek naar één nieuwe bewoner voor dit pand, die geïnteresseerd is in een unit met twee separate ruimtes.

Lelystad, de stelling 13 01  voorzijde.JPG
lelystad-keuken.JPG
Lelystad, de stelling, pand.JPG
Lelystad 1-04.JPG
Lelystad 104.JPG

Bijzonderheden

In dit goed onderhouden kantoorpand krijgen wij op korte termijn één woonunit vrij. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar een nieuwe, leuke en bovendien enthousiaste bewoner. De unit bestaat uit twee separate ruimtes die ingedeeld kunnen worden als woon- en slaapkamer. Verder dien je de voorzieningen zoals keuken, toilet en douche te delen met de andere beschermers. Het pand heeft een eigen parkeerterrein waar je, je auto gratis kunt parkeren.

Lelystad heeft een bruisende binnenstad met veel mogelijkheden om jezelf te vermaken. Denk bijvoorbeeld aan diverse musea, terrasjes én Batavia Stad. Batavia Stad is de eerste fashion outlet in Nederland, waar je alle nationale en internationale topmerken kunt vinden. Daarnaast biedt de regio Lelystad ook een mooie natuur, waarvan je volop kunt genieten.

Locatie van dit pand in Lelystad

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.