Woonruimte in Maastricht

Deel 'm hier!

Op een goede locatie in Maastricht krijgen wij een nieuw kantoorpand in beheer. Wij zoeken voor deze locatie in totaal 8 leuke en representatieve bewoners, die graag op leuke en avontuurlijke manier willen wonen. Iets voor jou? Reageer dan snel op deze gewilde locatie.

Woonruimte_Schijndel.jpg

Bijzonderheden

Ben jij avontuurlijk ingesteld en heb je altijd al eens antikraak willen wonen? Dan is dit nu jouw kans. Kom jij hier te wonen, dan krijg je een eigen woonruimte tot je beschikking. De voorzieningen dien je te delen met de andere bewoners.

Het pand is gelegen op het Randwyck Business Park, nabij de Universiteit Maastricht.

Locatie van dit pand in Maastricht

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Maastricht


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Meer weten?

Miranda helpt je graag verder!

Miranda Spies

Miranda Spies

Coördinator Bemiddeling

Ik ben al enige tijd werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer en inmiddels coördineer ik fulltime de afdeling bemiddeling. Hierdoor spreek ik dagelijks (nieuwe) potentiële beschermers, die op zoek zijn naar woon- of werkruimte. De meeste verhalen zijn uniek, waardoor het nooit saai is! Ik vind het een uitdaging om de beschikbare woon- en werkruimte(s) zo snel en goed mogelijk in te vullen met de juiste bewoner, kunstenaar of ondernemer (de beschermers).

Het is nooit saai bij Dé Vastgoedbeschermer!