Woonruimte in Oosthuizen

Deel 'm hier!

In een schoolgebouw, krijgen wij één woonruimte beschikbaar in Oosthuizen. Iets voor jou of iemand die je kent? Reageer dan snel want de woonruimte kan zomaar van jou zijn! Oosthuizen is een pittoresk dorp en ligt aan de verbindingsweg Hoorn-Edam-Amsterdam.

Oosthuizen-unit.jpg
Oosthuizen unit.jpg
Oosthuizen ruimte.jpg

Bijzonderheden

De ruimtes zijn zeer ruim en ook voorzien van een klein keukenblok met watervoorziening, op de vloer ligt linoleum en is lekker makkelijk schoon te houden. De voorzieningen zoals keuken, douche en toiliet dienen gedeeld te worden met 3 andere bewoners.

Oosthuizen is een klein dorp, en landelijk gelegen, maar echt ver weg hoef je niet voor de boodschappen want in Oosthuizen zelf zijn tal van voorzieningen. Zo zijn hier bijvoorbeeld een bakker, slager en een supermarkt die 7 dagen per week geopend is.
Middels het Westeinde en de Oostdijk bereikt u op korte afstand eveneens de stad Purmerend met al zijn voorzieningen. Oosthuizen kent uitstekende directe busverbinding met Amsterdam en Hoorn.

De getoonde beelden geven een impressie van de ruimtes, de ruimte kan afwijken van getoonde beelden.


Locatie van dit pand in Oosthuizen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Oosthuizen


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.