Woonruimte in Ouderkerk aan den IJssel

Deel 'm hier!

Sfeervol wonen in de authentieke dorpskern van Ouderkerk aan den IJssel? Dan is deze woonruimte zeker iets voor jou! Wij krijgen een leuke woonruimte beschikbaar tegen lage maandlasten. Zie jij je zelf hier al wonen? Dan kan deze woonruimte voor jou zijn door direct te reageren.

oudekerk ad ijssel - keuken.JPG
ouderkerk ad ijssel- achterzijde.JPG
IMG_0421_web.jpg

Bijzonderheden

Kom je in dit pand te wonen, dan krijg je je eigen afsluitbare woonruimte, die voorzien is van vloerbedekking en lamellen. De andere voorzieningen zoals keuken, douche, toilet deel je met 3 andere bewoners. Per maand betaal je hier € 254,-. Gas, water en elektra krijg je er gratis bij!

Ouderkerk aan den IJssel is gelegen in de gemeente Krimpenerwaard aan de Hollandse IJssel in de provincie Zuid-Holland. Het dorp is te bereiken via de IJsseldijk vanuit de richting Gouda (langs Gouderak en Lageweg) en vanuit de richting Krimpen aan den IJssel en via de Kerkweg vanaf de Provinciale weg N210. Verder is het dorp bereikbaar via de Hollandse IJssel, waar het aanlegsteigers heeft voor de binnenvaart en een voetveer. Rotterdam, is ook via de N210 / A16 goed te bereiken.

Locatie van dit pand in Ouderkerk aan den Ijssel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Ouderkerk aan den IJssel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling