Woonruimte in Ouderkerk aan den IJssel

Deel 'm hier!

Sfeervol wonen in de authentieke dorpskern van Ouderkerk aan den IJssel? Dan is deze woonruimte zeker iets voor jou! Wij krijgen een leuke woonruimte beschikbaar tegen lage maandlasten. Zie jij je zelf hier al wonen? Dan kan deze woonruimte voor jou zijn door direct te reageren.

ouderkerk ad ijssel- achterzijde.JPG
IMG_2301.JPG
IMG_2299.JPG
oudekerk ad ijssel - keuken.JPG

Bijzonderheden

Kom je in dit pand te wonen, dan krijg je je eigen afsluitbare woonruimte, die voorzien is van vloerbedekking. De voorzieningen zoals keuken, douche, toilet deel je met 3 andere bewoners. Per maand betaal je hier € 260,86. Gas, water en elektra krijg je er gratis bij!

Ouderkerk aan den IJssel is gelegen in de gemeente Krimpenerwaard aan de Hollandse IJssel in de provincie Zuid-Holland. Het dorp is te bereiken via de IJsseldijk vanuit de richting Gouda (langs Gouderak en Lageweg) en vanuit de richting Krimpen aan den IJssel en via de Kerkweg vanaf de Provinciale weg N210. Verder is het dorp bereikbaar via de Hollandse IJssel, waar het aanlegsteigers heeft voor de binnenvaart en een voetveer. Rotterdam, is ook via de N210 / A16 goed te bereiken.

Locatie van dit pand in Ouderkerk aan den Ijssel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.