Woonruimte beschikbaar in Rekken

Deel 'm hier!

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Rekken bieden wij een woonruimte aan in een bijzonder pand, een voormalige zorglocatie. Houd je van rust, ruimte en de natuur? Dan kun je hier heerlijk wonen.

voorkant pand.JPG
IMG_4466.jpg
IMG_4451.JPG
034.JPG
IMG_4448.JPG

Bijzonderheden

De beschikbare woonruimte is gevestigd in een bijgebouw van deze voormalige zorglocatie. Je krijgt een eigen woonruimte tot je beschikking. Voorzieningen zoals keuken, douche en toilet deel je met drie medebewoners.

Gezien de ligging in het buitengebied is het handig om in het bezit te zijn van eigen vervoer. Zo maak je jezelf goed mobiel in de omgeving.

Rekken is een dorp binnen de gemeente Berkelland in de Achterhoek, provincie Gelderland. Rekken ligt op een steenworp afstand van de Nederlands-Duitse grens en is gelegen nabij Haaksbergen en Eibergen. Hier ben je binnen enkele minuten. De stad Enschede is met de auto een half uur rijden.

Locatie van dit pand in Rekken

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte beschikbaar in Rekken


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle v. Asperen

Danielle v. Asperen

Consultant Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.