Woonruimte in Rekken

Deel 'm hier!

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Rekken bieden wij woonruimte aan in een bijzonder pand. Houdt je van rust, ruimte en een mooie natuur? Dan kun je hier heerlijk wonen.
Rekken is een dorp binnen de gemeente Berkelland in de Achterhoek, provincie Gelderland. Het dorp ligt op een steenworp afstand van de Nederlands-Duitse grens. De stad Enschede is met de auto een half uur rijden.

rekken -  voorzijde.JPG
voorkant pand.JPG
rekken keuken.JPG
Rekken impressieunit 0-02.JPG
034.JPG
189.JPG
IMG_4451.JPG
IMG_4452.JPG

Bijzonderheden

De woonruimte is gevestigd in een bijgebouw van een voormalige zorglocatie. Je krijgt een tweetal eigen woonruimtes tot je beschikking. Voorzieningen zoals keuken, douche en toilet deel je met één medebewoner.

Gezien de ligging in het buitengebied is het handig om in het bezit te zijn van eigen vervoer. Het landschap in Rekken en omgeving is erg mooi. Je kun hier heerlijk wandelen, fietsen e.d. Rekken is gelegen nabij Haaksbergen en Eibergen. Hier ben je binnen enkele minuten. Haaksbergen en Eibergen beschikken over diverse voorzieningen zoals, winkels, horeca en sportverenigingen.

Locatie van dit pand in Rekken

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.