Woonruimte in Ridderkerk

Deel 'm hier!

Zoek jij een woonruimte in Ridderkerk voor jezelf of samen met iemand? Wij krijgen binnenkort een prachtige vrijstaande woning met tuin in een buitengebied beschikbaar. Je moet dus wel een beetje houden van rust en ruimte én het liefst groene vingers hebben!

ben-garratt-134771_web.jpg

Bijzonderheden

De woning is gelegen in een buitengebied, in een rustige omgeving. Het betreft een ruime woning waar je prima met zijn tweeën kunt wonen. De kosten voor een stel bedragen € 125,00 per persoon p.m. exclusief G/W/E. Bij de woning is een mooie tuin aanwezig die wel onderhouden moet worden. De woning is gelegen in de buurt Rijsoord en op fietsafstand van het centrum en allerlei anderen gemakken van Ridderkerk. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuut rijden.

Locatie van dit pand in Ridderkerk

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Ridderkerk


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.