Woonruimte in Rolde

Deel 'm hier!

Wil je in een rustige en groene omgeving wonen, maar wel dichtbij een grote stad? In het Drentse Rolde hebben we nog leuke woonruimtes beschikbaar. Echt iets voor jou of iemand die je kent? Lees dan snel verder!

DSC05775_web.jpg
DSC05932_web.jpg
DSC05860_web.jpg
DSC05770_web.jpg
DSC05908_web.jpg
DSC05838_web.jpg
DSC05866_web.jpg

Bijzonderheden

Op dit zorgcomplex hebben we verschillende panden in beheer. Voor € 254 per maand krijg je hier je eigen afsluitbare ruimte van ca. 50 - 70 m². Gas, water en elektra zit al bij de prijs in. Erg handig dan je meteen weet waar je aan toe bent! De voorzieningen zoals keuken, douche en toilet deel je met de andere bewoners. Hier heb je dus alle mogelijkheid om de gezelligheid op te zoeken of je even lekker terug te trekken in je eigen woonruimte.

Rolde is een dorp in de gemeente Aa en Hunze in de provincie Drenthe, gelegen op de Rolderrug. Het is oorspronkelijk een esdorp en kent ook verschillende brinken. Het dorp ligt aan de N33 tussen Assen en Eemshaven. In het centrum van Rolde vind je onder andere een supermarkt, bakkerij, groenteman, diverse (eet)cafés en een bowlingcentrum. Liever naar een grote stad? Dan ben je al met 10 autominuten in Assen.

Altijd al willen wonen in een groene omgeving en is dit echt iets voor jou? We horen graag van je!

Locatie van dit pand in Rolde

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.