Woonruimte in Rolde

Deel 'm hier!

Wel eens gehoord van het plaatsje Rolde in de provincie Drenthe? Wij krijgen hier 14 woonruimtes beschikbaar. Heb jij interesse of weet jij iemand die hier wel oren naar heeft? Lees dan snel verder!

DSC05775.JPG
DSC05838.JPG

Bijzonderheden

Op dit zorgcomplex krijgen wij verschillende objecten in beheer. Kom jij hier te wonen deel jij de voorzieningen samen met de andere die in het object zijn geplaatst, uiteraard krijg je je eigen afsluitbare ruimte. Hier heb je dus alle mogelijkheid om de gezelligheid op te zoeken of je even lekker terug te trekken in je eigen woonruimte.

Rolde is een dorp in de gemeente Aa en Hunze in de provincie Drenthe, gelegen op de Rolderrug. Het is oorspronkelijk een esdorp en kent ook verschillende brinken. Het dorp ligt aan de N33 tussen Assen en Eemshaven.

Altijd al willen wonen in een groene omgeving? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Locatie van dit pand in Rolde

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Rolde


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling