Woonruimte in Rumpt

Deel 'm hier!

In het rustige Lingedorpje Rumpt, in nabijheid van Beesd en Leerdam gelegen STARTERS/DOORSTROMERS APPARTEMENT op de 1E verdieping met STENEN BERGING(via achterom bereikbaar) en EIGEN PARKEERPLAATS.

woonruimte-schuttersteeg-17-rumpt-woonkamer.jpg
woonruimte-schuttersteeg-17-rumpt-woonkamer-2.jpg
woonruimte-schuttersteeg-17-rumpt-keuken.jpg
woonruimte-schuttersteeg-17-rumpt-slaapkamer.jpg
woonruimte-schuttersteeg-17-rumpt-voorkantr-2.jpg

Bijzonderheden

De woning op de verdieping is gebouwd in 2009 heeft een woonoppervlakte van circa 51 m2 en de inhoud bedraagt circa 243 m3. De woning heeft de beschikking over een intercom-installatie.

De indeling is als volgt: Via de centraal gelegen entree komt u middels een trap bij de voordeuren van de beide woningen. Hal/entree met de meterkast. Ruime woonkamer met open keuken en inbouw/voorraadkast. Deze luxe keuken met eetgedeelte is v.v. een 5-pitsgaskookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven-magnetron, afzuigkap en vaatwasser. Aan de andere zijde geeft de gang toegang tot een royale slaapkamer (schuifkast mogelijk). Al deze vertrekken zijn v.v. een luxe quick-step laminaatvloer. Tevens een luxe badkamer met hangend toilet, doucheruimte, wastafelmeubel en de witgoedaanslutingen. Zowel de woonkamer als de slaapkamer bevinden zich direct onder het dak. Dit geeft door de hoogte een bijzonder ruimtelijk effect.

Bereikbaarheid: Op 10 minuten fietsafstand is het station in Beesd gelegen. Binnen 15 minuten ben je met de auto op de A2 en de A15. Aan het eind van de straat is een bushalte gelegen. 

*verhuur onder de Leegstandswet*
- huurperiode in eerste instantie voor 6 maanden (in overleg hierna verlenging mogelijk)
- inkomensgegevens vereist

Ideaal geschikt voor een stelletje of iemand alleen!

Locatie van dit pand in Rumpt

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.