Woonruimte in Schijndel

Deel 'm hier!

Wij krijgen weer een woonruimte beschikbaar in het voormalige gemeentehuis van Schijndel ( tussen Den Bosch en Eindhoven). Hiervoor zijn we op zoek naar leuke en flexibel bewoners. Ben jij op zoek naar een goedkope en unieke woonruimte? Maak je interesse dan aan ons kenbaar!

DSC07886.JPG
schijndel - algemene ruimtes (1).JPG
schijndel -keuken.jpg
DSC08741.JPG
DSC08738.JPG
DSC08208.JPG
DSC08219.JPG
schijndel - buitenaanzicht (3).JPG
schijndel - buitenaanzicht (1).JPG
DSC08245.JPG

Bijzonderheden

In het voormalige gemeentehuis van Schijndel, gelegen in het centrum, krijgen wij een woonruimte vrij van circa. 40-60 m2. Je krijgt een tweetal ruimtes of één ruimte tot je beschikking.Voorzieningen deel je met andere medebewoners.

Het centrum van Schijndel is voorzien van vele gemakken als supermarkt, drogist en modewinkels. Daarnaast zijn er ook volop horecagelegenheden in dit gezellige centrum. Wil je liever Eindhoven of Den Bosch bezoeken? Deze plaatsen zijn te bereiken in minder dan 30 autominuten.

Dus ben je op zoek naar woonruimte in een gaaf en uniek pand? Wacht niet langer en reageer direct en gratis op dit gave aanbod! De foto's geven een impressie van het gebouw en een woonruimte.


Locatie van dit pand in Schijndel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.