Woonruimte beschikbaar in Tholen

Deel 'm hier!

Kom jij wonen in een schoolgebouw? Scholen zijn er niet alleen om in te leren, maar ook om in te wonen. En hoe! Wij krijgen een aantal schoolgebouwen beschikbaar waarin gewoond mag worden. Ben jij op zoek naar een woonruimte en wil je groots wonen? Stop dan met zoeken, schrijf je gratis in en reageer op het aanbod.

Bijzonderheden

Je krijgt een groot afsluitbaar lokaal tot je beschikking en zal de voorzieningen als de keuken, douche en toiletten delen met drie of vier andere bewoners!
Ben je afhankelijk van openbaar vervoer? Dan ligt de bushalte op een steenworp afstand.

Of je nu actief wilt zijn of juist ontspanning zoekt, op Tholen is genoeg te doen. Tholen beschikt over een prachtige natuur waar je heerlijk kan fietsen of wandelen. Maar zit je liever op een gezellig terras? Dan ben je met 5 minuutjes fietsen in het centrum van Tholen.

Ook buiten Tholen is er in Zeeland van alles te beleven. Denk hierbij aan de mossel en oestervisserij in Yerseke. De Zeeuwse steden Zierikzee en Goes zijn goed te bereiken en het bourgondische Bergen op Zoom is slechts 10 kilometer vanaf Tholen verwijderd.

Foto's volgen z.sm. Bijgevoegd een impressie hoe een van onze beschermsters haar schoollokaal heeft ingericht.

Wil je meer weten? Dan horen we graag van je!


Locatie van dit pand in Tholen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte beschikbaar in Tholen


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Tim helpt je graag verder!

Tim Fokker

Tim Fokker

Consultant afdeling bemiddeling