Woonruimte in Veenhuizen

Deel 'm hier!

In het dorp Veenhuizen (Drenthe) hebben we sinds kort leuke woonruimtes beschikbaar op een groot en ruim opgezet complex met verschillende paviljoens! Kom je hier te wonen, dan krijg je veel ruimte tot je beschikking. Hou je van wonen in een groene en rustige omgeving? Dan kan dit zomaar eens een match zijn!

DSC06602_web.jpg
DSC06642_web.jpg
DSC06605_web.jpg
39391_1417614970.0d4f4bd8844ac98b45e093e5423a835d.jpg
DSC05700_web.jpg

Bijzonderheden

Voor € 225,- per maand krijg je hier een leuke, afsluitbare woonruimte met veel ruimte. Gas, water en elektra zit bij de prijs in en waarschijnlijk ook wel fijn om te weten, je deelt een gebouw en de voorzieningen met maar één andere bewoner.

Veenhuizen is een plaats in de gemeente Noordenveld in de Nederlandse provincie Drenthe. Veel Nederlanders kennen Veenhuizen als het gevangenisdorp in Drenthe waarin drie gevangenissen centraal staan. Veenhuizen is echter ook bekend vanwege het Landelijk Gevangenismuseum en de bijzondere geschiedenis. In Veenhuizen is genoeg te ondernemen. Zo vind je er scholen, kerken, sportverenigingen, een hotel, diverse bedrijven en een dorpshuis.

En toch graag naar een grotere stad? Dan ben je met 15 autominuten in Assen en met een half uur in Groningen.

Locatie van dit pand in Veenhuizen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Veenhuizen


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!