Woonruimte in Voorschoten

Deel 'm hier!

Unieke kans: rustig wonen in Voorschoten én toch binnen 20 minuten in het centrum van Leiden en Den Haag zijn! Deze grote woonruimte in een voormalige school is op zéér korte termijn beschikbaar. Heeft het je interesse gewekt? Reageer snel!

voorschoten-vooraanzicht.JPG
voorschoten- achterzijde.JPG
DSC05349.JPG

Bijzonderheden

Deze ruimte op de eerste verdieping, van maar liefst 64 m² (afmetingen: 8 x 8 meter) is geschikt voor een persoon die op zéér korte termijn op zoek is naar eigen woonruimte. De ruimte is voorzien van grote ramen, waardoor je kunt genieten van veel lichtinval. De voorzieningen als keuken, toilet en douche dien je te delen met de andere bewoners. Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving van het pand en deze gelegenheid is gratis. De auto heb je echter niet nodig om boodschappen te doen of het centrum te bezoeken, deze voorzieningen zijn namelijk gelegen op 5 minuten lopen.Locatie van dit pand in Voorschoten

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Voorschoten


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling