Woonruimte in Wanneperveen

Deel 'm hier!

Uniek aanbod: Ben jij een watersportliefhebber of woon je graag nabij mooie natuurgebieden? Dan hebben wij de perfecte woonruimte voor jou! In de Kop van Overijssel in Wanneperveen krijgen wij een luxe appartement beschikbaar met dakterras, jacuzzi en sauna. Wij zoeken voor dit appartement een stel of 2 bekenden.

wanneperveen-ruimte (2).JPG
wanneperveen-ruimte (1).JPG
wanneperveen-keuken (1).JPG
wanneperveen-keuken (2).JPG
wanneperveen-keuken (3).JPG
wanneperveen-douche.JPG
wanneperveen-jacuzzi.JPG
wanneperveen-jacuzzi2.JPG
wanneperveen-sauna.JPG
wanneperveen-dakterras.JPG

Bijzonderheden

Voor dit unieke pand zoeken wij zeer representatieve bewoners die netjes en zorgvuldig met het pand en apparatuur omgaan. Dit appartement is zeer luxe te noemen. Er mag gebruik worden gemaakt van de faciliteiten zoals inbouwapparatuur keuken, jacuzzi en sauna.

Het pand is gelegen midden in het prachtige merengebied van De Kop van Overijssel. Op korte afstand vindt je de natuurgebieden De Wieden en De Weerribben. Het grote merengebied leent zich uitstekend voor alle vormen van watersport, van een middagje zeilen tot grootse zeilwedstrijden en van waterskiën tot rustig varen in een fluisterbootje. Natuurschoon is er in overvloed. Een waar eldorado voor de natuurliefhebber, een goede reden om deze rijkdom aan water- en moerasplanten, vele soorten watervogels, rust en ruimte eens te verkennen.

Wie wil hier nu niet wonen!

Locatie van dit pand in Wanneperveen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.