Woonruimte beschikbaar in Zaltbommel

Deel 'm hier!

Bovenwoning beschikbaar in Zaltbommel, nabij het centrum. Je kunt hier met zijn tweeën wonen. Wil jij goedkoop gaan samenwonen dan is dit een mooie en goedkope start!

ben-garratt-134771_web.jpg

Bijzonderheden

De woonruimte is op de eerste verdieping. Er is woonkamer met keuken, een ruime badkamer met douche en ligbad en twee slaapkamers.
We zoeken voor de woonruimte een stel en/of goede bekende. De kosten per persoon per maand bedragen € 260,86 incl. G/W/E.
Parkeren van je auto kan achter het pand.

Op de begane grond zal er een onderneming zich gaan vestigen. De voordeur zal je dan gezamenlijk delen, binnen het pand is er wel een afscheiding van wonen en werken.

Het NS station Zaltbommel, ligt op 15 minuten lopen vanaf het historische centrum. Zowel vanuit Den Bosch alsook vanuit Utrecht/ Dordrecht/Tiel stopt de Sprinter 2 maal per uur.

Helaas hebben we nog geen foto's, deze volgen z.s.m.
Locatie van dit pand in Zaltbommel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte beschikbaar in Zaltbommel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kaya helpt je graag verder!

Kaya Jong

Kaya Jong

Consultant Afdeling Bemiddeling