Woonruimte in Zevenaar

Deel 'm hier!

Op zoek naar een appartement in Zevenaar? Op kort termijn krijgen wij in het stadscentrum van Zevenaar dit ruime appartement boven een winkel beschikbaar!

IMG_6007.JPG
IMG_6013.JPG
IMG_6010.JPG
IMG_6016aaa.jpg
IMG_6019.JPG
IMG_6023.JPG
IMG_6024.JPG
IMG_6025.JPG
IMG_6017.JPG

Bijzonderheden

Via de entree heb je toegang tot de woonkeuken en aansluitend de eetruimte. De keuken biedt veel bergruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en koelkast. De ruime woonkamer is vanuit de eetkamer te bereiken alsmede via de hal bij de entree. De woonkamer is heerlijk licht door de raampartij aan de voorzijde.

Op deze verdieping zijn twee slaapkamers welke voorzien zijn van een laminaatvloer en de badkamer met wastafel en ligbad. De tweede verdieping is opgedeeld in 2 slaapkamers (iets
kleiner formaat) en een ruimte met toilet en aansluiting voor de wasmachine.

Zevenaar heeft een NS Station en de overige openbaarvervoervoorzieningen zijn uitstekend. Arnhem en Doetinchem zijn binnen de 20 minuten bereikbaar.

Voor dit appartement betaal je slechts een maandelijkse vergoeding van €190,26 excl. GWE per persoon.

Voor dit appartement zijn we op zoek naar twee bewoners, omdat je de ruimtes met elkaar zal delen zijn we op zoek naar twee bekenden van elkaar.
Ben jij bijvoorbeeld samen met je partner, een vriend of familielid op zoek naar een appartement? Dan horen we graag van jullie!
Schrijf je alvast apart van elkaar in, dan nemen wij snel contact met jullie op!

Locatie van dit pand in Zevenaar

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.