Woonruimte in Lekkerkerk

Deel 'm hier!

De woning die wij beschikbaar krijgen, is werkelijk uniek! De woning ligt aan de rand van Lekkerkerk en vanuit de woning heb je een fraai uitzicht over rivier de Lek. Een woning waar je heerlijk landelijk kunt wonen en waar je kunt genieten van rust en privacy in een prachtige omgeving. Ben jij op zoek of ken je iemand die op zoek is in je omgeving reageer dan direct!

lekkerkerk.PNG

Bijzonderheden

Voor deze woning zoeken wij een nette en flexibele bewoner(s) die graag de handen uit de mouwen steekt. Als je hier komt te wonen dan is het belangrijk dat je een aantal zaken aanpakt als er hoog water staat in de rivier. Als je hier alleen gaat wonen, betaal je € 180,00 excl. G/W/E per maand, maar als stel betaal je per persoon € 100,00 excl. G/W/E per maand.
De woning is gelegen tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek net buiten de bebouwde kom. Grote steden zoals Rotterdam zijn met de auto binnen een half uur bereikbaar. De grote steden zijn ook zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer (bushalte is dichtbij).


Locatie van dit pand in Lekkerkerk

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.