Woonruimte Lelystad

Deel 'm hier!

Op zoek naar een fijn plekje in Lelystad? Voor dit vrijstaande pand zoeken we een verantwoordelijk en representatief stel. Willen jullie samen genieten van alle rust en het vele groen in de omgeving? Lees dan snel verder.

DSC05025.JPG

Bijzonderheden

Voor dit vrijstaande kantoor in Lelystad zijn we op zoek naar een leuk en representatief stel. De prijs van € 250,- (incl. g/w/e) is in principe per persoon per maand. Zijn jullie samen op zoek naar een woonruimte? Dan is dit misschien wel iets voor jullie!

De woning bevindt zich in het buitengebied van Lelystad. Je woont hier dus in alle rust in een mooie groene omgeving. Maar je bent wel met de auto in 10 minuten op de snelweg en in 15 minuten in het centrum van Lelystad.

De woonruimte is voorzien van alle voorzieningen zoals een keuken, toilet, douche. Je woont hier samen en hoeft het pand niet te delen met anderen.

Zien jullie jezelf hier al wonen? Reageer dan gratis en vrijblijvend op de woonruimte door het onderstaande formulier in te vullen.

Locatie van dit pand in Lelystad

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.