Woonruimte in Uithuizermeeden

Deel 'm hier!

Eindelijk weer woonruimte in Groningen! Vrijstaande villa woning met grote tuin, geschikt voor een stel, twee goede bekende of iemand alleen. Hebben jullie groene vingers? Lees meer, wordt enthousiast en reageer direct!

woonkamer-uithuizermeeden (3).JPG
woonkamer-uithuizermeeden (2).JPG
woonkamer-uithuizermeeden (1).JPG
keuken-uithuizermeeden.JPG
badkamer-uithuizermeeden.JPG
slaapkamer-uithuizermeeden.JPG

Bijzonderheden

Wij krijgen een vrijstaande woning beschikbaar in het Groningse Uithuizermeeden. De grote woning heeft een totaaloppervlakte van ongeveer 120 m2. Voor deze woning zoeken wij één of twee personen die groene vingers hebben en dus hun handen niet omdraaien voor tuinieren. De woning staat al een tijdje leeg, dus jullie moeten ook niet vies zijn van schoonmaken. We verwachten dat jullie de woning weer netjes en schoon maken.

De woning beschikt over een mooi en grote woonkamer met veel lichtinval. De badkamer is uitgerust met ligbad en gezien je/jullie de enige bewoners zijn, hoeven jullie de voorzieningen niet met andere personen te delen.

De omgeving in Uithuizermeeden wordt gekenmerkt door het platteland, de rust van een dorp, weilanden en grasvelden. Deze uitgestrekte omgeving heeft ontzettend mooie natuur te bieden en daarnaast wonen jullie op fietsafstand van de Noordzee en het strand.

De maandelijkse lasten voor deze woning zijn spotgoedkoop! Er hoeven geen servicekosten aan ons betaald te worden. Jullie betalen dus alleen de gebruikerslasten zoals gas, water en elektra.

Gezien de uitgestrekte omgeving is het wel handig dat jullie in het bezit zijn van een auto. Al ligt het station van Uithuizermeeden op 6 minuten fietsen. Tot slot, als je in het bezit bent van een grasmaaier dan is het heel goed meegenomen! Heb ik jullie overtuigd? Reageer dan direct.

Locatie van dit pand in Uithuizermeeden

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.