Herontwikkeling

Als eigenaar van vastgoed dat wordt herontwikkeld, bent u altijd bezig met de toekomst. Waar gaan we naartoe en hoe kan mijn vastgoed hier een rol in spelen? Spreken we over kleine- of grootschalige herontwikkeling of vernieuwing van het gebied waar uw vastgoed zich in bevindt?

Ongetwijfeld heeft u hier al ideeën over. Met onze oplossingen voor tijdelijk gebruik nemen we niet alleen alle leegstandrisico’s weg, maar denken we ook mee over de toekomstige functie en invulling van het gebied! Door tijdelijke invullingen te realiseren op basis van inkomsten genererende huurcontracten of flexibele bruikleenovereenkomsten wordt u tijdens de gehele beheerperiode beschermd. Hiermee creëren wij levendigheid in het pand en in de omgeving, er wordt een oogje in het zeil gehouden door onze beschermers en de negatieve effecten van leegstand worden voorkomen. Daarnaast is het voor u prettig om te weten dat uw rente- en beheerlasten door onze strategie worden geoptimaliseerd. Wij dagen u uit; Denk Ruim en leg ons uw casus voor. Neem nu contact op voor een advies op maat.

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan