Herstructurering

Heeft u als woningcorporatie, vastgoedeigenaar of beheerder te maken met herstructurering? Vanaf het moment dat duidelijk wordt dat een wijk gesloopt gaat worden, vertrekken de bewoners en loopt de wijk langzaam leeg.

Dit heeft directe gevolgen op de leefbaarheid en de sociale controle, maar dit brengt ook financiële gevolgen met zich mee. Dé Vastgoedbeschermer helpt uw wijk en de omgeving representatief en leefbaar te houden. Wij begeleiden het hele herstructureringstraject van vergunningsaanvraag tot aan de eindoplevering bij de sloop. En we gaan nog een stap verder. Met onze services gaan wij voor forse besparingen op bijvoorbeeld energie en bieden wij betrouwbaar installatietechnisch onderhoud.

Flexibiliteit en zekerheid staan tijdens het hele herstructureringstraject voorop. Uitgaande van uw wensen maken wij voorstellen en combinaties van bewoning op basis bruikleen (antikraak) of tijdelijke verhuur op basis van de leegstandwet. Zo zorgen wij voor een optimale combinatie van huuropbrengsten, besparingen en korte opzegtermijnen wanneer dit nodig is.

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan