Gideon Tolk woont op dit moment in een herstructureringswijk in Leerdam op basis van een tijdelijke huurovereenkomst via de leegstandwet. “Dat kan ik anderen zeker aanraden. Je komt voor een dergelijke woning namelijk ook in aanmerking als je niet jaren op een wachtlijst van een woningcorporatie staat. En het is zeer betaalbaar.

woonruimte-leerdam-gideon-huis.ef00d336d12e1442621677f2df5c909e
woonruimte-leerdam-gideon-kamer.ef00d336d12e1442621677f2df5c909e

Ik heb een klein atelier ( www.stam-tolk.nl) waar ik me bezig houd met het maken van tafels van natuursteen, lampen, grafmonumenten etc. Daarnaast ben ik ook bezig met het bouwen van een custom motorfiets en ga ik mijn eigen uitvinding met crowdfunding op de markt proberen te brengen. Je zou kunnen zeggen dat het eigenlijk allemaal op het zelfde neer komt.: mijn ultieme passie, drijfveer en hobby is het uitdenken en creëren van nieuwe dingen in de brede zin van het woord.

Ik heb een stuk meer vrijheid en ruimte om te leven.

Gideon Tolk

Toen ik op zoek was naar woonruimte heb ik specifiek voor de locatie in Leerdam gekozen, omdat het aan de ene kant dichtbij mijn werk en atelier is en aan het de andere kant erg groot is. Ook nog voor een erg schappelijke prijs. Ik heb nu een stuk meer vrijheid en ruimte om te leven dan wanneer ik op kamers zou wonen, terwijl de kosten vergelijkbaar zijn.

WONEN IN EEN HERSTRUCTUERINGSWIJK

Ik woon op dit moment in een herstructureringswijk in Leerdam. Op basis van een tijdelijke huurovereenkomstvia de leegstandwet. Dat kan ik anderen zeker aanraden. Je kan zelfs in aanmerking komen voor huurtoeslag. Je komt ook voor een dergelijke woning namelijk in aanmerking als je niet jaren op een wachtlijst van een woningcorporatie staat. En het is zeer betaalbaar. Daarnaast is het leuk om je te laten verrassen door een totaal onbekende stad of plaats.”