PROFESSIONEEL LEEGSTANDBEHEER WONING

DIRECTE BESCHERMING TEGEN KRAAK EN VERPAUPERING

DE RISICO’S VAN LEEGSTAANDE WONINGEN
Leegstand is niet fijn. Voor niemand. Je leegstaande woning kan gekraakt worden, waarbij ontruiming nog niet zo makkelijk is. Het gevolg? Slepende juridische procedures die zeeën van tijd kosten en aardig in de papieren lopen. Je kunt ook te maken krijgen met ingegooide ruiten, graffiti of koperdiefstal. Want vergis je niet, vandalisme, inbraak en zelfs brandstichting komen heel vaak voor. En leveren een berg overlast op voor jou als eigenaar en voor omwonenden. Als je hierbij optelt, dat leegstaande woningen snel verloederen en dat je ook verzekeringstechnisch in de problemen kunt komen, is één ding glashelder: DIT WIL IK NIET.

LOOP JIJ HIER NU TEGENAAN?
Gemeentes, overheden, woningcorporaties, ontwikkelaars en beleggers krijgen met leegstand te maken. Particulieren incidenteel ook. Je hebt als gemeente bijvoorbeeld een of meerdere woningen strategisch aangekocht. Of je bent ontwikkelaar en hebt woningen die gesloopt moeten worden. Maar voor het zover is wil je ze graag beschermen, óók om de relatie met de omwonenden goed te houden. Bij jou als particulier kan, onder andere, een erfeniskwestie spelen waardoor een huis leegstaat. Onweerlegbaar feit is: een leeg huis straalt niets uit. Het is zoveel beter als je huis, ter overbrugging, bewoond blijft en bijgehouden wordt. Je borgt daarmee niet alleen de representativiteit en veiligheid maar ook de waarde. Denk daarom ruim. Regel het professioneel, snel en makkelijk. Met Dé Vastgoedbeschermer.

VAKKUNDIG LEEGSTANDBEHEER = DÉ VASTGOEDBESCHERMER
Dé Vastgoedbeschermer minimaliseert jouw leegstandrisico’s. Tegelijkertijd bieden we onze vastgoedbeschermers – studenten, starters, zzp’ers, ondernemers en kunstenaars – betaalbare en unieke woon- en werkruimtes. Vastgoed beschermen is, mede hierdoor, ook gewoon hartstikke leuk. Voor hen, voor jou en voor ons. Want of het nu om een bedrijfspand, schoolgebouw, kazerneterrein, ziekenhuis, woning of hele woonwijk gaat: we vinden voor iedere situatie de best passende flexibele oplossing. Dus ook voor jouw leegstaande woning.

ONZE VASTGOEDBESCHERMERS ZIJN GESCREEND
Je wilt geen onnodig risico lopen als je kiest voor tijdelijke bewoners of ondernemers in jouw woning. Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. Wij stellen eisen aan onze Vastgoedbeschermers. Deze borgen dat ze goed en zorgvuldig met je bezit omgaan. Wel zo betrouwbaar.

TEN SLOTTE…
Dé Vastgoedbeschermer bestaat uit een no-nonsense, sympathieke club mensen met verstand van zaken. We handelen snel en leveren je kwaliteit en een excellente service. Wij zorgen ervoor dat jij rustig slaapt. Denk ruim en let’s meet!

WIJ STAAN EN GAAN VOOR

  • Heel prettig samenwerken
  • Professionaliteit en kwaliteit
  • Excellente service
  • Landelijke dekking
  • Innovatiekracht

Try us!

Heb je een leegstaande woning?

Wil je meer weten van onze (kosteloze) dienstverlening?

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Projecten

referenties

Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.

Bianca van de Velde, vakspecialist gemeentelijke eigendommen

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, medewerker beheer vastgoed

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager

Benieuwd naar andere referenties? Bekijk dan de pagina met alle referenties.

een selectie van onze opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer