Bescherming door bewoning

Vindt u het belangrijk dat er in de avonduren en weekenden beschermers in uw pand aanwezig zijn dan is bescherming door tijdelijke bewoning de uitkomst.

Of het nou gaat om een bedrijfspand, schoolgebouw, kazerneterrein, ziekenhuis, woning of hele woonwijk, Dé Vastgoedbeschermer heeft voor iedere situatie een passende en flexibele oplossing waarmee de kosten voor leegstaand vastgoed worden geminimaliseerd.

Wilt u flexibel zijn en snel het beheer kunnen opzeggen. Dan sluiten wij met onze bewoners een overeenkomst af op basis van bruikleen, ook wel antikraak genoemd. Dit werkt snel, is makkelijk inzetbaar, en ook uitermate geschikt bij kortere leegstandperiodes.

Wanneer uw pand voor een langere periode leegstaat of wacht op sloop- of renovatieprojecten, is het belangrijk om het rendement te maximaliseren. Dit kan op basis van tijdelijke verhuur, op basis van de leegstandwet. Tijdelijke Verhuur kent wel een minimale verhuurperiode van 6 maanden en een opzegtermijn van drie maanden voor de verhuurder.

U bent in ieder geval verzekerd van onze betrokken en betrouwbare beschermers. Zij zijn uw oren en ogen in uw pand. En wij houden u 24 uur per dag, 7 dagen per week op de hoogte.

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan