Bruikleen met bewoners

U vindt het belangrijk dat er in de avonduren en weekenden beschermers in uw pand aanwezig zijn? Dan biedt bescherming door tijdelijke bewoners de uitkomst. Op basis van een bruikleenovereenkomst houden de tijdelijke bewoners een oogje in het zeil, terwijl u flexibel blijft door de korte opzegtermijn van 28 dagen.

Of het nou gaat om een bedrijfspand, schoolgebouw, kazerneterrein, ziekenhuis, woning of hele woonwijk, Dé Vastgoedbeschermer heeft voor iedere situatie een passende en flexibele oplossing waarmee de kosten voor leegstaand vastgoed worden geminimaliseerd.

Wilt u flexibel zijn en snel het beheer kunnen opzeggen. Dan sluiten wij met onze bewoners een overeenkomst af op basis van bruikleen, ook wel antikraak genoemd. Dit werkt snel, is makkelijk inzetbaar, en ook uitermate geschikt bij kortere leegstandperiodes.

24/7 beschermd
Verpaupering, vandalisme, diefstal en kraak zijn de meest voorkomende risico's waar u als eigenaar van leegstaand vastgoed mee te maken kunt krijgen. Vooral in de avonden en weekenden loopt uw pand een verhoogd risico. Door tijdelijke bewoners te plaatsen zorgen we ervoor dat er constant activiteit is en dat uw pand optimaal beschermd wordt.

Maximale verzekeringsdekking
Wij weten hoe belangrijk de verzekeringsdekking van uw pand is. Naast het beschermen van uw pand tegen de leegstandrisico's zien wij er op toe dat calamiteiten tijdig aan u worden doorgegeven, zodat u hiervan direct melding kunt doen bij uw verzekeraar.

Representatief van binnen en buiten
De beschermers houden niet alleen uw pand netjes, maar kunnen ook klein onderhoud uitvoeren of de tuin onderhouden. We streven naar het behouden of verhogen van de leefbaarheid en stellen omwonenden hiervan op de hoogte.

Creëer beleving voor de verkoop of verhuur
Onze bewoners en ondernemers creëren dagelijks reuring in en om uw pand. Dat betekent dat potentiële huurders of kopers tijdens een bezichtiging geen leeg pand maar een goede woon- of werksfeer aantreffen.


Wanneer uw pand voor een langere periode leegstaat of wacht op sloop- of renovatieprojecten, is het belangrijk om het rendement te maximaliseren. Dan is tijdelijke verhuur of tijdelijke verhuur o.b.v. de leegstandwet mogelijk een oplossing voor uw pand.

U bent in ieder geval verzekerd van onze betrokken en betrouwbare beschermers. Zij zijn uw oren en ogen in uw pand. En wij houden u 24 uur per dag, 7 dagen per week op de hoogte.

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan