Tijdelijke verhuur o.b.v. leegstandwet

Heeft u een herstructureringsproject en wilt u de periode tot aan de sloop of renovatie overbruggen? Of heeft u een woning te koop staan en verwacht u dat het pand voor langere tijd leeg staat? Dan is verhuur op basis van de leegstandwet wellicht een interessante optie. Tijdelijke verhuur kent een minimale verhuurperiode van 6 maanden en een opzegtermijn van 3 maanden voor de verhuurder.

Marktconforme huurinkomsten
Met tijdelijke verhuur op basis van de leegstandwet kunnen vaak marktconforme huurprijzen worden gevraagd. Deze beheervorm zorgt daarom veelal voor rendement op uw vastgoed.

Geen uitgebreide huurbescherming
Tijdelijke verhuur biedt geen uitgebreide huurbescherming aan de huurders. U kunt hierdoor tijdig schakelen in de herbestemming van uw project.

Uw pand is 24/7 beschermd
Verpaupering, vandalisme, diefstal en kraak zijn de meest voorkomende risico's waar u als eigenaar van leegstaand vastgoed mee te maken kunt krijgen. Vooral in de avonden en weekenden loopt uw pand een verhoogd risico. Door tijdelijke bewoners te plaatsen zorgen we voor een constante activiteit en dat uw pand optimaal beschermd wordt.

Wij regelen de verhuur van uw pand
Voor ons is het belangrijk dat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Daarom nemen wij u de verhuur graag uit handen met onze zorgvuldige wervings- en selectieprocedure. Tijdens deze procedure gaan we op zoek naar geschikte bewoners, die representatief zijn en waar we van op aan kunnen.

Goede leefomgeving
Naast het beschermen houden de bewoners het pand en de omgeving levendig. Een goede interactie tussen de bewoners in de buurt draagt bij aan een gezonde leefomgeving voor alle betrokkenen.

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan