Bescherm uw leegstaande vastgoed

Onze passie is om elk type leegstaand vastgoed in Nederland te beschermen tegen risico’s als diefstal, verpaupering, vandalisme en kraak en de representatieve staat, en daarmee ook uw rendement, hoog te houden.

Dé Vastgoedbeschermer is een betrouwbare partner die op proactieve wijze uw leegstandrisico’s weet te minimaliseren. Wij bieden daarmee een win-win situatie voor zowel vastgoedeigenaren als studenten, starters, ondernemers, zzp’ers en kunstenaars. Zij kunnen een betaalbare ruimte krijgen om te wonen of te ondernemen en daarmee als vastgoedbeschermer een oogje in het zeil houden. Hiermee behouden wij het vastgoed in optimale staat voor verkoop of verhuur, wordt verpaupering voorkomen en verbetert de leefomgeving.

Hoe we dit doen? We doen in ieder geval altijd een stapje meer. Het klinkt misschien gek maar wij houden niet van leegstand. Lees verder over onze oplossingen en over ons of doe in 15 seconden de VastgoedScan voor een snel advies.

We zijn marktleider in kwaliteit en bij ons is een afspraak ook echt een afspraak.

Advies op maat met de VastgoedScan

Met behulp van de VastgoedScan ziet u binnen 15 seconden wat wij voor u kunnen betekenen. De scan is gemaakt voor bezitters en beheerders van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten. Bevalt ons advies? Dan kunt u direct contact opnemen om iets dieper op uw situatie in te gaan.

Dit is onze werkwijze

1. Categorie

Dit is onze werkwijze

2. Type

Dit is onze werkwijze

3. Beheerperiode

Dit is onze werkwijze

4. Organisatie

Dit zijn onze diensten

Wij werken onder andere voor beleggers, woningcorporaties, (semi) overheden, banken, curatoren, vastgoedbeheerders en winkelketens met passende oplossingen voor bescherming en aanvullende services.

Onze oplossingen

Leegstaand vastgoed loopt vanaf de eerste dag een risico. Verpaupering, diefstal, vandalisme en kraak zijn de meest voorkomende risico's waar u als pandeigenaar of -beheerder mee te maken kunt krijgen. Leegstand doet niet alleen afbreuk aan de waarde, maar ook de representativiteit van uw pand.Zoekt u naar een oplossing voor leegstand? Leegstandbeheer kan bij ons op verschillende manieren worden ingevuld. Van bescherming door bewoning tot bescherming door techniek en van bruikleen tot tijdelijke verhuur.

Meer informatie

Onze services

Onze oplossingen zijn in veel gevallen uit te breiden met aanvullende diensten die u veel voordeel kunnen opleveren.

Meer informatie

Referenties en projecten

Hoe denken opdrachtgevers eigenlijk over ons? En wat voor projecten doen we nou vooral? We laten ze aan het woord én brengen ze in beeld om u een eerlijk beeld te geven van onze dienstverlening.

Testimonials

Natuurlijk kunnen we zelf vertellen hoe geweldig we zijn, maar we laten dat liever over aan onze opdrachtgevers. Lees hun ervaringen.

Bekijk ze hier

Projecten in beeld

Dé Vastgoedbeschermer heeft in de afgelopen jaren vele projecten succesvol beschermd. Hieronder een greep uit onze projecten.

Bekijk ze hier