Bescherm je leegstaande vastgoed

KOMT JOUW PAND LEEG TE STAAN?
Of krijgt het een herbestemming, maar moet je wel een (flinke) periode overbruggen? Geen nood. Dé Vastgoedbeschermer voorkomt tijdelijke leegstand. We geven het pand in gebruik als werkruimte of woonruimte aan ondernemers of bewoners. Of zorgen voor een totaal beveiliging.

SPANNEND?

Ben je bang dat je je eigen pand niet meer in kunt? Dat het een hoop geld kost? Of dat wij de verkeerde huurders binnenhalen die jij er vervolgens niet meer uitkrijgt? Precies daarover hoef je je bij ons geen zorgen te maken. Je kunt altijd je pand in. Wij screenen onze vastgoedbeschermers zorgvuldig en maken heldere, bindende afspraken met ze. En bieden je een kostenefficiënte oplossing. Spannend is het dus niet. Samen de beste oplossing voor jouw pand vinden is wat Dé Vastgoedbeschermer drijft en onderscheid!

DÉ VASTGOEDBESCHERMER DENKT MET JE MEE EN DENKT VOORUIT

We kijken kritisch naar energieverbruik. Sommige installaties heb je misschien helemaal niet nodig omdat je pand nu tijdelijk een andere functie heeft. We controleren jouw pand maandelijks en rapporteren daarover in jouw digitale dossier, dat je 24/7 kunt raadplegen. Bij een bezichtiging zorgen wij ervoor dat alles er netjes uitziet. Onze servicedesk en onze buitendienst staan voor jou en voor onze vastgoedbeschermers klaar. Wij bieden je excellente service. Voor minder doen we het gewoonweg niet.

KIES DAAROM OOK VOOR DE BESTE BESCHERMING VAN JOUW PAND

Voor een bewezen betrouwbare oplossing op maat. Denk flexibel. Denk ruim. Denk Vastgoedbeschermer.

WIJ STAAN EN GAAN VOOR

  • Heel prettig samenwerken
  • Professionaliteit en kwaliteit
  • Excellente service
  • Landelijke dekking
  • Innovatiekracht

Try us!

Heb je leegstaand vastgoed?

Wil je meer weten van onze (kosteloze) dienstverlening?

NEEM CONTACT op MET MIJ

Projecten

Dit zijn onze diensten

Wij werken onder andere voor beleggers, woningcorporaties, (semi)overheden, banken, curatoren, vastgoedbeheerders en winkelketens. We denken ruim en bieden je innovatieve oplossingen voor vastgoedbescherming, naast andere aanvullende services.

Lees meer over
onze oplossingen
Lees meer over
onze services

referenties

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, medewerker beheer vastgoed

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager

Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.

Bianca van de Velde, vakspecialist gemeentelijke eigendommen

Benieuwd naar andere referenties? Bekijk dan de pagina met alle referenties.

een selectie van onze opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer