Bruikleen met ondernemers

Breng uw leegstaande pand tot leven met tijdelijke bescherming door startups, kleine ondernemers en kunstenaars. Winkelpanden, kantoorpanden, loodsen en sportzalen zijn allemaal potentiële werkplekken. Op basis van een bruikleenovereenkomst creëren de tijdelijke ondernemers beleving in uw pand en is er doordeweeks altijd een aanspreekpunt aanwezig. Tegelijkertijd blijft u flexibel door de korte opzegtermijn van 28 dagen.


Creëer beleving ten behoeve van uw verhuur- of verkoopproces
Onze tijdelijke ondernemers creëren met hun bedrijf dagelijks reuring in en om uw pand. Dat bekent dat potentiële huurders of kopers tijdens een bezichtiging geen leeg pand maar een gezonde werksfeer aantreffen. De gehele beheerperiode wordt uw pand netjes gehouden en is er vrijwel dagelijks een aanspreekpunt aanwezig.

Bruikleners kunnen reguliere huurders worden
Door het plaatsen van ondernemers kunt u direct anticiperen op de uiteindelijke bestemming van uw pand. Is het doel om uiteindelijk te verhuren aan ondernemers? Dan krijgt uw pand nu een tijdelijke bestemming en in de toekomst wordt onze beschermers wellicht wel uw huurders.

U ondersteunt uw maximale verzekeringsdekking
Wij weten hoe belangrijk de verzekeringsdekking van uw pand is. Naast het beschermen van uw pand tegen de leegstandrisico’s zien wij er op toe dat bijvoorbeeld eventuele calamiteiten tijdig aan u worden doorgegeven.


Wij zorgen voor de flexibiliteit en de bedrijvigheid die u wenst op basis van bruikleen of tijdelijke verhuur om het rendement te maximaliseren. Uiteraard wordt er door ons maandelijks gecontroleerd en gerapporteerd op naleving van de gemaakte afspraken.

En wellicht wordt onze beschermer in de toekomst wel uw huurder! Wij weten als geen ander hoe het onze succesvolle ondernemers vergaat en kunnen tijdig mogelijkheden bespreken om door te groeien naar andere panden in uw portefeuille om er zeker van te zijn dat u een betrouwbare en succesvolle nieuwe huurder kunt verwelkomen in 1 van uw panden!

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan