Bescherming door bedrijvigheid

Breng uw leegstaande pand tot leven met start-up’s, creatievelingen of ondernemers. Winkelpanden, kantoorpanden, loodsen en sportzalen zijn allemaal potentiële werkplekken.

Wij zorgen voor de flexibiliteit en de bedrijvigheid die u wenst op basis van bruikleen of tijdelijke verhuur om het rendement te maximaliseren. Uiteraard wordt er door ons maandelijks gecontroleerd en gerapporteerd op naleving van de gemaakte afspraken.

En wellicht wordt onze beschermer in de toekomst wel uw huurder! Wij weten als geen ander hoe het onze succesvolle ondernemers vergaat en kunnen tijdig mogelijkheden bespreken om door te groeien naar andere panden in uw portefeuille om er zeker van te zijn dat u een betrouwbare en succesvolle nieuwe huurder kunt verwelkomen in 1 van uw panden!

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan