Bescherming door techniek

Is bescherming door middel van wonen of ondernemen in uw leegstaand vastgoed niet mogelijk of (nog niet) te rechtvaardigen in verband met de veiligheid? Heeft u een groot vastgoedterrein en wilt u graag een combinatie van techniek en beschermers? Of wilt u bijvoorbeeld graag technische bescherming vooruitlopend op tijdelijke invulling met onze beschermers. Voor deze situaties hebben we een betrouwbare oplossing: bescherming door techniek.

Bescherm uw vastgoed of bouwterreinen met onze plug & play systemen tegen kraak, vandalisme of diefstal. Voorkom niet alleen directe schade maar vooral ook de vaak nog kostbaardere indirecte schade zoals vertraging werkzaamheden, juridische kosten ed.

Onze range van tijdelijke beveiligingsoplossingen bestaat onder andere uit:

  • Mobiele alarminstallaties
  • Mobiele camera's en camerapalen
  • Hondenbeveiliging
  • Infrarood hekken
  • Toegangscontrolesystemen

Snelle installatie
We kunnen uw locatie vaak nog dezelfde werkdag beveiligen. Onze systemen worden snel geleverd, professioneel geïnstalleerd en zijn direct operationeel.

Plug & play
Onze systemen zijn volledig plug & play. Een internetaansluiting of datalijn op locatie is niet nodig.

Betrouwbare detectie
Alarmmeldingen komen direct binnen bij de alarmcentrale. Detectie van ongewenste bezoekers is optimaal door de razendsnelle geverifieerde doormelding naar de alarmcentrale en meldkamer van de politie via een live view verbinding.

CO2 neutraal & groen
Wij leveren oplossingen die volledig zelfstandig kunnen functioneren door de werking op waterstof of zonne-energie. Op deze manier is uw locatie duurzaam beveiligd zonder concessies te doen op het gebied van functionaliteit en kwaliteit.


Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan