PROFESSIONEEL LEEGSTANDSBEHEER overig

DIRECTE BESCHERMING TEGEN KRAAK EN VERPAUPERING

LEEGSTANDSBEHEER OP MAAT
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in leegstandsbeheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dé Vastgoedbeschermer weet op betrokken en proactieve wijze uw leegstandrisico’s te minimaliseren. We streven ernaar om al het leegstaande vastgoed in Nederland de beste tijdelijke invulling te geven. Daarmee beschreven wij vastgoed tegen de risico’s die leegstand met zich meebrengt. Anderzijds bieden we met ons leegstandbeheer studenten, starters, zzp’ers, ondernemers en kunstenaars betaalbare en unieke woon- en werkruimtes. Of het nou gaat om een bedrijfspand, schoolgebouw, kazerneterrein, ziekenhuis, woning of hele woonwijk. Dé Vastgoedbeschermer heeft voor iedere situatie passende en flexibele oplossing.

VAKKUNDIG LEEGSTANDSBEHEER MINIMALISEERT DE LEEGSTANDRICICO’S
Leegstaand vastgoed loopt vanaf de eerste dag een risico. Verpaupering, diefstal, vandalisme en kraak zijn de meest voorkomende risico’s waar u als pandeigenaar mee te maken kunt krijgen. Leegstand doet niet alleen afbreuk aan de waarde, maar ook aan de representativiteit van uw woning.

ZONDER LEEGSTANDBEHEER?
Op het moment dat een woning leegstaat begint het risico van verpaupering, vandalisme en kraak. En een pand dat eenmaal gekraakt is, is niet zomaar weer op orde. De eigenaar van de woning moet eerst aangifte moet doen voordat een pand überhaupt wordt ontruimd. Niet zelden volgt een civielrechtelijke procedure, waarbij de eigenaar eerst zijn spoedeisend belang moet aantonen. Een proces dat niet alleen veel geld, maar ook veel kostbare tijd en energie kost. Kortom een onwenselijke situatie. Of uw woning nu kort of lang leeg staat, met leegstandbeheer op maat bent u verzekert van de juiste bescherming tegen alle leegstandsrisico’s.

WIJ STAAN EN GAAN VOOR

  • Heel prettig samenwerken
  • Professionaliteit en kwaliteit
  • Excellente service
  • Landelijke dekking
  • Innovatiekracht

Try us!

Heb je leegstaand vastgoed?

Wil je meer weten van onze (kosteloze) dienstverlening?

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Projecten

2021-12-09T15:06:09+00:00

Voormalige TBS-kliniek Oldenkotte te Rekken

De kliniek Oldenkotte is gelegen in een gebied waarin al decennia lang kwetsbare zorgfuncties zijn gevestigd. Rekken bestaat uit twee verschillende kernen, gescheiden door het riviertje de Berkel, dat enkele honderden meters oostelijk Nederland binnenstroomt.

referenties

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager

Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.

Bianca van de Velde, vakspecialist gemeentelijke eigendommen

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, medewerker beheer vastgoed

Benieuwd naar andere referenties? Bekijk dan de pagina met alle referenties.

een selectie van onze opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer