Tijdelijke verhuur

Wanneer uw pand voor een langere periode leegstaat of wacht op sloop- of renovatieprojecten, is het belangrijk om het rendement te maximaliseren. Dan is tijdelijke verhuur of tijdelijke verhuur o.b.v. de leegstandwet mogelijk een oplossing voor uw pand.

Staat uw pand voor een langere periode leeg, dan kan bewoning of bedrijvigheid op basis van tijdelijke verhuur een goede oplossing zijn. U genereert inkomsten maar blijft flexibeler dan bij reguliere verhuur en wij nemen u de werving, selectie, bemiddeling en contractopmaak uit handen. Indien gewenst kunnen we tevens het technisch en administratief beheer voor onze rekening nemen.

Tijdelijke huurovereenkomsten kunnen afgesloten worden voor alle typen vastgoed. De periode van verhuur is afhankelijk van de wettelijk toegestane duur.

Genereren van inkomsten
Met tijdelijke verhuur heeft u veelal rendement op uw vastgoed, aangezien er vaak marktconforme huurprijzen gevraagd kunnen worden. Een gezonde huurstroom draagt vervolgens bij aan een hogere beleggingswaarde van uw pand.

Technisch en administratief beheer
Naast de bemiddeling en contractopmaak kunnen wij tevens het technische (ontvangen, uitzetten en monitoren van klachten, meldingen en storingen) en administratief beheer (factureren en de incasso van de huurpenningen) van uw vastgoed verzorgen. Zo kunt u zich richten op de kerntaken).

Voorportaal voor reguliere huur
Zoekt u eigenlijk reguliere huurders voor uw pand, maar heeft u nog geen kandidaten? Dan kan tijdelijke verhuur fungeren als een laagdrempelige instap, zodat huurders gebruik kunnen maken van een proefperiode.


Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan