Property control ®

Wanneer er sprake is van gedeeltelijke leegstand, of wanneer het niet wenselijk is dat er beschermers in het pand zitten kunnen wij u met deze oplossing van dienst zijn. Daarnaast komen sommige panden niet voor bewoning of bedrijvigheid in aanmerking omdat ze in te slechte staat zijn of essentiële voorzieningen ontbreken.

Verzekeringstechnisch kan het heel belangrijk zijn dat er bij leegstand regelmatig iemand het pand inspecteert en daar een rapport van maakt. Of het nu gaat om legen van de brievenbussen, controleren van beschadigingen aan het pand, storingen installaties of nalopen van de afgesloten deuren. Wij controleren elk object maandelijks en houden u structureel op de hoogte. Gebreken en lekkages worden snel gezien en calamiteiten kunnen 24/7 bij ons worden gemeld.

Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat uw pand zijn huidige staat behoudt.

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan