Property Control

Is er bij jouw pand sprake van gedeeltelijke leegstand of is het niet wenselijk of mogelijk vastgoedbeschermers in jouw pand te plaatsen? Kies dan voor Property Control ®. Want vooral verzekeringstechnisch is het belangrijk dat jouw pand regelmatig gecontroleerd wordt. Met onze maandelijkse pandinspecties tot aan 24-uurs beveiliging kom je nooit voor verrassingen te staan.

Maandelijkse pandinspecties
Of het nu gaat om het legen van de brievenbus, het opnemen van de meterstanden en het controleren en opvolgen van beschadigingen: wij controleren jouw pand structureel en houden je op de hoogte van onze bevindingen.

Technisch beheer
Vastgoedonderhoud vraagt om betrouwbare diensten op het gebied van gebouw- en installatietechniek. Onze regiobeheerders verzorgen op jouw verzoek alle inspecties en reparaties van technische installaties.

Beveiligingsopties
Soms heeft een (gedeeltelijk) leegstaand pand een uitgebreidere vorm van beheer nodig. In deze situaties bieden wij diverse beveiligingsmogelijkheden aan. Denk hierbij aan camerasystemen, hondenbeveiliging en mobiele alarminstallaties met bewegings-, vocht- en rookgasdetectoren.

Heb je leegstaand vastgoed?

Wil je meer weten van onze (kosteloze) dienstverlening?

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Projecten

referenties

Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.

Bianca van de Velde, vakspecialist gemeentelijke eigendommen

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, medewerker beheer vastgoed

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager

Benieuwd naar andere referenties? Bekijk dan de pagina met alle referenties.

een selectie van onze opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer