PROFESSIONEEL LEEGSTANDBEHEER Vereniging

DIRECTE BESCHERMING TEGEN KRAAK EN VERPAUPERING

DE RISICO’S VAN EEN LEEGSTAAND VERENIGINGSGEBOUW
Verenigingsgebouwen staan vaak midden in woonwijken. Als ze leegstaan trekken ze vandalisme aan. Denk aan ingegooide ramen, graffiti of koperdiefstal. Aan hangjongeren die vernielingen aanrichten en overlast bezorgen. Of aan brandstichting. Dit alles levert veel overlast op voor omwonenden. Maar ook kraak is een risico. Waarbij je in moet calculeren dat ontruiming niet makkelijk is en slepende juridische procedures het gevolg zijn. Die kosten je zeeën van tijd en lopen aardig in de papieren. Een leegstaand verenigingsgebouw verloedert ook snel en kan verzekeringstechnisch problemen geven. Dit alles overziend kun je maar één conclusie trekken: DIT WIL IK NIET.

LOOP JIJ HIER NU TEGENAAN?
Verenigingsgebouwen kunnen hun maatschappelijke functie verliezen. Langere leegstand is dan het gevolg. Als gemeente, ontwikkelaar of sportvereniging wil je voorkomen dat het verenigingsgebouw verloedert en omwonenden een doorn in het oog wordt. Integendeel. Je wilt de relatie met de direct omwonenden juist goed houden voordat sloop een feit is of voordat een herontwikkeling start. Je hebt elkaar immers nodig! En vergeet niet, als je verenigingspand – door diefstal – volledig gestript is voor de sloop, beïnvloedt dit de sloopkosten negatief omdat herbruikbaarheid van materialen dan niet meer mogelijk is.

VAKKUNDIG LEEGSTANDBEHEER = DÉ VASTGOEDBESCHERMER
Dé Vastgoedbeschermer minimaliseert jouw leegstandrisico’s. Tegelijkertijd bieden we onze Vastgoedbeschermers – creatieve ondernemers of maatschappelijke initiatieven – betaalbare en unieke woon- en werkruimtes. Jouw verenigingsgebouw is daarmee optimaal beschermd, voorziet in betaalbare werkruimte en is zo nog steeds van grote maatschappelijke waarde. En weet je, vastgoed beschermen is mede hierdoor ook gewoon hartstikke leuk. Voor hen, voor jou en voor ons. Kijk samen met ons naar de best passende flexibele oplossing voor jouw leegstaande verenigingsgebouw. En is de periode van leegstand heel kort? Dan voorzien we ook in de beste camera- en beveiligingsoplossingen.

ONZE VASTGOEDBESCHERMERS ZIJN GESCREEND
Je wilt geen onnodig risico lopen als je kiest voor tijdelijke bewoners of ondernemers in jouw verenigingsgebouw. Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. Wij stellen eisen aan onze Vastgoedbeschermers. Deze borgen dat ze goed en zorgvuldig met je bezit omgaan. Wel zo betrouwbaar.

TEN SLOTTE…
Dé Vastgoedbeschermer bestaat uit een no-nonsense, sympathieke club mensen met verstand van zaken. We handelen snel en leveren je kwaliteit en een excellente service. Wij zorgen ervoor dat jij rustig slaapt. Denk ruim en let’s meet!

WIJ STAAN EN GAAN VOOR

  • Heel prettig samenwerken
  • Professionaliteit en kwaliteit
  • Excellente service
  • Landelijke dekking
  • Innovatiekracht

Try us!

Heb je een leegstaand verenigingsgebouw?

Wil je meer weten van onze (kosteloze) dienstverlening?

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Projecten

referenties

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, medewerker beheer vastgoed

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager

Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.

Bianca van de Velde, vakspecialist gemeentelijke eigendommen

Benieuwd naar andere referenties? Bekijk dan de pagina met alle referenties.

een selectie van onze opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer